REZERVIŠI

Divčibare

PREPORUČUJEMO

 • Prvi pravi Bike Park u našoj zemlji!

  Sa svojim prirodnim terenima koji pružaju izazov svim ljubiteljima ovog sporta Divčibare je idealno mesto za planinski biciklizam. Staze su pažljivo dizajnirane da pruže maksimalno uživanje i izazov. Od laganih staza za početnike, preko srednje teških staza za one koji žele da poboljšaju svoje veštine, do ekstremnih staza za iskusne bicikliste, svaka staza nudi jedinstveno iskustvo, a zahvaljujući žičari na ski stazi Crni vrh, biciklisti mogu da se popnu na vrh planine i uživaju u spustu niz jednu od četiri staze različitih tehničkih nivoa. Dođite i iskusite pravi biciklistički doživljaj na Divčibarama!

 • Divčibare – Mesto na koje biste mogli da dođete i sasvim sami

  Da napravite predah od svega. Da pešačite planinskim stazama, razgledate prirodu, razmišljate, ćutite, donosite odluke neometano. Ili da se nečemu posebno posvetite – da pišete, učite, stvarate muziku, fotografišete…

 • Divčibare – Mesto na koje biste poveli sebi dragu osobu

  Spa centar u našem hotelu, koktel u našem lounge baru, romantična večera u Restoranu 4. Jutarnja šetnja šumom i pravljenje zajedničkih planova. U vedrim noćima ̶ posmatranje zvezda na divčibarskom nebu.

 • Divčibare – Mesto na kojem biste rado boravili sa svojim društvom

  Vožnja kvadovima ili zajedničko vikend skijanje. Opuštajući razgovori – u predivnom planinskom ambijentu i našem restoranu – u dobrom društvu, uz dobru hranu i piće.

 • Divčibare – Mesto na koje biste došli sa porodicom

  Uživanje na svežem planinskom vazduhu. Trčanje po nepreglednim livadama. Vožnja vozićem do planinskih vrhova. Prvo skijanje. Piknik u šumi borova.

 • Divčibare – Mesto koje okuplja ljude istih ili sličnih interesovanja

  Osvajanje planinskih vrhova, pešačke ture i biciklističke staze, spust do vodopada Skakalo. Skijanje i snowboarding: Ski staza Crni vrh i ski staza Centar.

 • Divčibare – Mesto posebne energije

  Mesto na kome ćete biti (bilo da ste sami, s partnerom, porodicom, kolegama ili prijateljima) okruženi prelepom prirodom, koja će na svoj način pobrinuti da oblikuje vaš dan.